Stort engagemang för nystartade nätverket B3 Ladies

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 26 MARS 2019
__

Stort engagemang för nystartade nätverket B3 Ladies

I veckan hölls den första inspirationsträffen i B3 Ladies, ett nytt nätverk för drivna kvinnor med engagemang och passion för sitt yrke som ledord, startat av B3s Karin Karlström.

Ett trettiotal kvinnor samlades för att knyta kontakter och utbyta erfarenheter samt lyssna till intressanta presentationer av Anders Holm, med lång bakgrund från UPS och Postnord, som talade om ledarskap och Camilla Hane, varumärkesstrateg, som gav tips kring hur du kan vårda och utveckla ditt eget personliga varumärke. Det blev en spännande och intressant kväll med stort engagemang hos deltagarna.

Med B3 Ladies vill vi bjuda in till inspirerande träffar för framgångsrika och engagerade kvinnor som brinner för att knyta nya kontakter och ser värdet i att skapa goda relationer som en grundplatta för att göra affärer tillsammans.

__
KARIN KARLSTRÖM, GRUNDARE B3 LADIES

– Med det nya nätverket B3 Ladies vill vi bjuda in till inspirerande träffar för framgångsrika och engagerade kvinnor som brinner för att knyta nya kontakter och ser värdet i att skapa goda relationer som en grundplatta för att göra affärer tillsammans. Målsättningen är att skapa en plattform för att utbyta erfarenheter – och ha trevligt. Det finns så mycket vi kan lära av varandra och inspireras av. Vi är verkligen glada för att det var så stor uppslutning vid första träffen och jag har redan fått höra att det genererade nya samarbeten på flera håll. Det känns mycket spännande, säger Karin Karlström.

Framöver planeras för fler träffar med B3 Ladies i Göteborg och Sundsvall samt i Stockholm till hösten. Är du nyfiken på att få veta mer, kontakta gärna Karin Karlström.

B3 Ladies

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!