B3s Rebel & Bird är Mustaschkampens nya digitala partner

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 3 JULI 2019
__

B3s Rebel and Bird är Mustaschkampens nya digitala partner

Bättre användarupplevelse och grym SEO ska bidra till att fler engagerar sig i att stötta Mustaschkampens fantastiska arbete.

Mustaschkampens årliga kampanj pågår under höst och vinter till förmån för prostatacancer och manlig hälsa. Bakom kampanjen står Prostatacancerförbundet tillsammans med sina 27 patientföreningar, 8 huvudpartners och cirka 500 företag och organisationer. Syftet med kampanjen är att samla in pengar till forskning och utveckling, opinionsbildning för en bättre prostatacancervård samt att få män att bry sig mer om sin livsstil och sin hälsa.

– Det är fantastiskt att se hur många företag, föreningar och privatpersoner som vill vara med och stödja vårt arbete på olika sätt. För att kunna ta tillvara på detta otroliga engagemang och inspirera ännu fler att delta i Mustaschkampen valde vi att inleda ett samarbete med Rebel and Bird. Vi är imponerade av Rebel and Birds kreativa och proffsiga medarbetare och ser med spänning fram emot höstens lansering, säger Maria Ahlvik, kommunikatör Prostatacancerförbundet, Mustaschkampen.

Under samarbetet ska vi utveckla en ny sajt till Mustaschkampen som ger tydlig information om prostatacancer och en bättre användarupplevelse som engagerar besökarna. Vi ska även förbättra Mustaschkampens SEO-arbete samt tillsammans med en stark dataanalys få bättre förståelse för besökarnas beteende. Detta ger oss bra förutsättningar att förstå användarbeteendet och på så sätt ständigt vidareutveckla sajten.

– Att få arbeta med Mustaschkampen, som arbetar med att bekämpa Sveriges vanligaste cancerform, känns både ansvarsfullt och roligt. Vi tycker om att arbeta för en bättre framtid, som på sikt kan rädda både liv och hela familjer, säger Erik Westerdahl, Growth Lead på Rebel and Bird.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!