B3 rekryterar ny HR-chef från Scandic Hotels

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 27 MAJ 2019
__

B3 rekryterar ny HR-chef från Scandic Hotels

Anne Ek har rekryterats som ny HR-chef till B3 Consulting Group. Hon kommer närmast från en position som HR Business Partner inom Scandic Hotels.

B3 är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora konsulter inom IT och Management och har idag över 600 medarbetare. Nu rekryteras en ny HR-chef för att ta ett samlat grepp kring HR-arbetet inom koncernen och befästa B3s position som en av Sveriges bästa arbetsgivare.

– Jag ser fram emot att få lära känna alla medarbetare och vara med på tillväxtresan, där vi tillsammans fortsätter bygga en stark företagskultur som skapar värde för både B3s kunder och medarbetare, säger Anne Ek.

Vi är väldigt glada att nu förstärka vår organisation med rekryteringen av Anne Ek. Vi är ett attraktivt bolag med hög organisk tillväxt kombinerat med strategiska förvärv och med Anne får vi en både erfaren och stabil HR-chef med mycket driv som kommer stärka HR-arbetet inom koncernen.

__
TOMMY SARENBRANT, EMPLOYER BRANDING OFFICER FÖR B3 CONSULTING GROUP.

Anne Ek har en civilekonomexamen från Handelshögskolan i Stockholm och är idag verksam som HR Business Partner för Scandics koncernfunktioner. Tidigare har hon även varit ansvarig för Learning & Development inom Scandic Sverige. Dessförinnan arbetade Anne som managementkonsult på BTS i Sverige och Sydafrika, inom olika chefsroller på Eniro och som ansvarig för Agentums svenska rekryteringsverksamhet. Anne har stor erfarenhet av ledarskap, kultur- och förändringsarbete samt affärsutveckling. Hon finns även med på HR-bloggens lista över Årets HR-person. Anne Ek tillträder sin position på B3 den 19 augusti.

För mer information
Kontakta Tommy Sarenbrant, tel: 0732-018009, e-post: tommy.sarenbrant@b3.se

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!