B3 rekryterar ny försäljningschef från Creuna

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 2 JULI 2019
__

B3 rekryterar ny försäljningschef från Creuna

Lotta Wiberg har rekryterats som ny affärsutvecklings- och säljchef till B3s snabbast växande affärsområde Digital Innovation. Lotta kommer närmast från en position som säljchef på Creuna Sverige AB där hon har varit med och utvecklat bolaget och dess kunder under närmare 10 år.

– Vi är verkligen glada att kunna välkomna Lotta Wiberg till B3. Lotta förstärker B3 med lång och gedigen erfarenhet inom digitalisering, IT och affärsutveckling vilket kommer vara viktiga tillgångar på B3s fortsatta tillväxtresa, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group.

– Jag ser mycket fram emot att börja på B3 och lära känna både medarbetarna och specialistbolagen inom koncernen. Det finns fantastiska möjligheter att arbeta tillsammans inom B3 för att skapa riktigt bra värde för kunderna så att de står sig starka i den digitala världen, säger Lotta Wiberg.

Lotta Wiberg har arbetat inom den digitala sfären i över 20 år, både i Sverige och utomlands. Lotta har lång erfarenhet av ledarskap, förändring och affärsutveckling och att arbeta på både kund- och konsultsidan. Hon kommer närmast från rollen som säljchef för Creuna Sverige AB, där hon även har varit ansvarig för Account management och Project management samt arbetat strategiskt med flera stora kunder. Lotta tillträder sin tjänst på B3 den 12 augusti.

För mera information, kontakta gärna:
Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group AB. Tel: 0708-993 670 E-post: sven.uthorn@b3.se

B3 Consulting Group är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag och har idag över 600 medarbetare. Vi hjälper Sveriges främsta företag och organisationer att skapa morgondagens möjligheter med hjälp av digitalisering och verksamhetsutveckling. Vi strävar också efter att bygga upp en företagskultur som värdesätter våra olikheter, erfarenheter och gemensamma energi. Nöjda kunder tillsammans med toppresultat i Great Place To Work (GPTW) och fem DI Gasell-utmärkelser ser vi som ett kvitto på en hållbar framgångsmodell. Omsättningen 2018 uppgick till 726,3 MSEK, med ett rörelseresultat på 47,1 MSEK. Kontor finns i Stockholm, Borlänge, Gävle, Göteborg, Jönköping, Linköping, Malmö, Sundsvall, Örebro och Warszawa. B3 är noterat på Nasdaq Stockholm. Mer information finns på www.b3.se

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!