Nördreaktorn - konferensen för dig som brinner för teknik.

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__

Nördreaktorn 14 mars 2020

Konferensen för dig som brinner för teknik och vill lära dig nya coola saker.

Vill du veta mer om alla coola innovationer som finns där ute och träffa likasinnade som brinner för teknik lika mycket som du? I mitten av mars är det dags för Nördreaktorn, konferensen för dig som verkligen älskar att grotta ner dig i teknik och klura på olika utmaningar.

Under en heldag får du lyssna till fem inspirerande talare inom områden som Robotics, Blockchain, Machine Learning och Kubernetes. Dessutom blir det lunch, fika, mingel och häng i nördnästet.

Idén till Nördreaktorn föddes av Mathias Frodin på B3 Reach. Han ville skapa ett event och samlingsplats för alla som ser sig som nördar och älskar teknik. Och han ville att detta skulle arrangeras i Jönköping, där det finns många spännande teknikföretag, men där utbudet av event inte är så brett som i landets större städer. Eventet skulle belysa aktuella frågor på nördarnas agenda och inspirera alla nördar inom aktuella frågor. Planeringen drog igång och nu är Nördreaktorn verklighet. Den 14 mars är det dags!

— Det känns roligt och spännande att vi nu kommer arrangera Nördreaktorn på riktigt. Nördarna står bakom så många innovationer i vårt samhälle och det är dags att vi belyser detta med ett event specifikt för nördar, av nördar och med nördar, säger Mathias Frodin på B3 Reach.

Vill du delta på Nördreaktorn?
Varmt välkommen till nördarnas värld! Eventet arrangeras på Spira i Jönköping den 14 mars 2020. Läs mer om programmet och anmäl dig på hemsidan för eventet, www.nördreaktorn.se.

__
MATHIAS FRODIN, B3 REACH
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!