B3 stödjer Läkare Utan Gränser

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 28 NOV 2019
__

B3 stödjer Läkare Utan Gränser

Sedan flera år tillbaka skickar B3 inte ut några vanliga julkort till våra kunder, istället ger vi en gåva till en välgörenhetsorganisation.

Även i år stödjer B3 Läkare Utan Gränser som gör ett fantastiskt och viktigt arbete för att rädda liv och lindra nöd vid exempelvis krig eller naturkatastrofer. Därtill uppmuntrar vi alla medarbetare att själva ge en egen gåva till valfri hjälporganisation. B3 står då också för skatten som tillkommer med 22% eftersom gåvor inte är en avdragsgill kostnad.

Läkare Utan Gränser erbjuder humanitär medicinsk katastrofhjälp till människor som drabbats av väpnade konflikter, kriser, epidemier och naturkatastrofer. De stötar även befolkningsgrupper som saknar sjukvård på grund av social eller geografisk isolering.

Varje år hjälper Läkare Utan Gränser miljontals människor med sjukvård och humanitär hjälp i ett 70-tal länder runt om i världen. Det är en neutral och opartisk humanitär organisation som framförallt strävar efter att tillhandahålla högkvalitativ sjukvård till dem som behöver den mest.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!