Rebel and Bird bygger Mustaschkampens nya webbplats

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 1 NOVEMBER 2019
__

Rebel and Bird bygger Mustaschkampens nya webbplats

B3s webbyrå Rebel and Bird är stolta skapare till Mustaschkampens nya webbplats som ska hjälpa Prostatacancerförbundet i arbetet med att öka donationerna till förmån för kampen mot prostatacancer.

Mustaschkampens nya webb är byggd i verktyget Webflow med en enkel, snygg och elegant design. Målsättningen är att öka donationerna till kampen mot prostatacancer och sajten har fått en Swish App2App integration som gör det enkelt för besökaren att snabbt Swisha ett bidrag.

— Vi är oerhört nöjda med Mustaschkampens nya kampanjsida. Den snygga designen i kombination med smarta finesser och funktioner är genial. Samarbetet med Rebel and Bird fungerar superbt. När kampanjen nu drar igång är vi redo att öka allmänhetens engagemang och förhoppningsvis samla in ett rekordbelopp till Prostatacancerfonden, säger Maria Ahlvik, kommunikatör för Mustaschkampen.

— Att få arbeta med Mustaschkampen, som arbetar med att bekämpa Sveriges vanligaste cancerform, känns både ansvarsfullt och roligt. Vi tycker om att arbeta för en bättre framtid, som på sikt kan rädda både liv och hela familjer, säger Erik Westerdahl, Growth Lead på Rebel and Bird.

Mustaschkampens årliga kampanj är igång i kampen mot prostatacancer. Prostatacancerförbundet tillsammans med sina 27 patientföreningar, 9 huvudpartners och cirka 500 företag och organisationer står bakom kampanjen. Syftet är att samla in pengar till forskning och utveckling, opinionsbildning för en bättre prostatacancervård samt att få män att bry sig mer om sin livsstil och sin hälsa.

Besök Mustaschkampens nya sajt och passa på att hjälpa till i kampen mot prostatacancer, se mustaschkampen.se

För mer information, kontakta gärna Andreas Eriksson, andreas.eriksson@rebelandbird.com

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!