Innebandylaget B3 Nuways Mustascher stöder Mustaschkampen

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 20 NOVEMBER
__

Innebandylaget B3 Nuways Mustascher stödjer Mustaschkampen

Den svenska innebandyligan pågår för fullt. B3 Nuway deltar med laget B3 Nuways Mustascher och stödjer samtidigt Mustaschkampen. Laget bär ett specialdesignat blått matchställ med mustaschsymbolens logotyp. Och för varje mål som laget gör skänker vi 100 kronor direkt till Prostatacancerförbundet.

– B3 Nuways Mustascher bildades ur den fina gemenskap som finns i bolaget och är en förlängning av de värderingar som bolaget står för. Vi har det roligt och bygger gemenskap när vi spelar innebandy samtidigt som vi hjälper Mustaschkampen och deras viktiga kamp i att besegra cancer, berättar lagkaptenen Philip Svensson.

Tidigare har B3 Nuways innebandylag stöttat bröstcancerforskningen under två år och totalt donerat ca: 50.000 till Rosa Bandet.

– Vi är oerhört glada och tacksamma för att B3 Nuways Mustascher har valt att stödja Mustaschkampen. Det är tack vare den här typen av fantastiska initiativ som vi har möjlighet att fortsätta utöka vårt stöd till forskning och utveckling om prostatacancer, säger Maria Ahlvik, kommunikatör, Mustaschkampen och Prostatacancerförbundet.

Läs gärna vidare på Mustaschkampens webbplats

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!