B3 inleder samarbete med Clowner utan Gränser

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 21 MAJ
__

B3 inleder samarbete med Clowner utan Gränser

Förra veckan hölls en inledande inspirationsworkshop och utbildning. Nu är samarbetet igång mellan B3 och Clowner utan gränser. Clowner utan gränser kontaktade B3 med ett önskemål om att effektivisera sin internkommunikation, skapa struktur i dokumenthantering och etablera bättre samarbetsformer. Arbetet är nu påbörjat med att samla organisationens arbete på Office365.

Den ideella organisationen Clowner utan Gränser grundades 1996 och är en ideell organisation som arbetar för att sprida hopp, skratt och drömmar till barn som växer upp på några av världens värst utsatta platser. Clowner utan Gränser påminner barn i flyktingläger, i naturkatastrofer och andra utsatta miljöer om att de är viktiga och att det finns andra utanför som ser dem. Med kreativitet och lek stärker de barnens välmående så att de vågar tro på en annan framtid.

Jag känner mig otroligt peppad över att ha fått kicka igång detta. Tack för kompetent utbildning, smarta tips och all hjälp. Vi ser fram emot det fortsatta arbetet.

__
LOUISE FRISK, GENERALSEKRETERARE FÖR CLOWNER UTAN GRÄNSER

Projektet med Clowner utan Gränsers övergång till Office365 är ett uppdrag som genomförs inom B3 Social Innovation där B3 bistår med expertis och stöd utan vinstkrav för ideella organisationer, sociala företag och NGO:er.

– Det är jätteroligt att vi nu är igång och vi har ett starkt team. Clowner utan gränser bedriver ett så viktigt arbete och det känns värdefullt att vi får bidra. Det finns en hög IT-mognad inom organisationen och vi ser fram emot att tillsammans skapa ett effektivare arbetssätt och införa en ny plattform, säger leveransansvarig och ansvarig för B3 Social Innovation.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!