B3 utses av Microsofts medarbetare till Årets Cloud Enablement Partner

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 1 OKT 2019
__

Microsofts medarbetare utser B3 till Årets Cloud Enablement Partner

Igår den 30 september fick B3 Consulting Group utmärkelsen Årets Cloud Enablement Partner vid Microsofts årliga partnerevent på Sverigekontoret i Akalla.

Medarbetare på Microsoft har fått rösta om vem som är bäst på att hjälpa kunderna till molnet via programmet Cloud Enablement och B3 tog då hem priset.

Det här känns verkligen jätteroligt. Vi har ett mycket bra samarbete med Microsoft och detta är verkligen ett kvitto på att vi levererar något bra tillsammans.

__
RONNIE ELIASSON, PARTNERANSVARIG PÅ B3 FÖR MICROSOFT

B3 är ett av Sveriges snabbast växande konsultföretag med seniora experter inom IT och Management. B3 har också ett expertområde inom moln och infrastruktur. B3 har över 10 års erfarenhet av att arbeta med Microsoft Cloud och stöttar kunderna längs hela molnresan, från analys av verksamhetsbehov till val av tekniska lösningar – med att planera, flytta och löpande optimera. Det är första gången B3 tilldelas denna utmärkelse.

Motiveringen lyder: Nyfikna och med kunden i centrum var den här partnern snabb att ta sig an Microsoft Cloud Enablement Program och investerade tidigt i att certifiera sig. Med deras kunskap och passion för molnet tillsammans med djupa insikter och en ”det löser vi”-attityd, hjälper de kunder att förstå och visualisera sin data, för att ge dem de insikter som behövs för att planera sin migrering till molnet.

VILL VETA MER OM B3S MOLNERBJUDANDE?
__

Kontakta gärna Ronnie Eliasson, ronnie.eliasson@b3.se. Vi hälsar dig också varmt välkommen till ett frukostseminarium om "5 steg på resan till molnet".

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!