Nuway blir en del av B3

Bli kontaktadarrowIcon
FÖRVÄRV
__

Nuway en del av B3

Från och med den 1 juli är Nuway nu en del av B3 och vi hälsar 50 nya kollegor varmt välkomna till oss.

B3 Consulting Group AB (publ) förvärvar 58 procent av konsultbolaget Nuway AB med 50 medarbetare och verksamhet i Malmö och Stockholm. Den 1 juli blir Nuway en del av B3.

Förutom tillskottet med 25 utvecklare i Stockholm har B3 nu, tillsammans med B3 Third Base och B3 Healthcare Consulting, närmare 70 personer på plats i Malmö.

– B3 har aldrig varit så starka på någon annan ort än Stockholm tidigare. Det är verkligen roligt att vi växer på flera håll, säger Fredrik Blomgren, ansvarig för integrationen av förvärvade bolag inom B3-koncernen.

Nuway är ett välskött specialistbolag som visar hög tillväxt och god lönsamhet. Det har en entreprenöriell ledning och kompetens och engagemang hos alla medarbetare.

__
SVEN UTHORN, VD OCH KONCERNCHEF B3 CONSULTING GROUP

Nuway grundades 2016 och är ett konsultbolag med familjekänsla, som erbjuder specialistkompetens inom systemutveckling där medarbetaren alltid står i fokus. Det förvärvade bolaget får de nya namnet B3 Nuway AB.

– Vi arbetar löpande med att komplettera verksamheten med värdeskapande förvärv. Nuway är ett välskött specialistbolag som visar hög tillväxt och god lönsamhet. Det har en entreprenöriell ledning och kompetens och engagemang hos alla medarbetare. Med det starka momentum vi har kring utveckling och innovation är vi väldigt glada att med detta kunna stärka vår leveransförmåga ytterligare i Stockholm och Öresundsregionen, säger Sven Uthorn, B3s VD och koncernchef i det pressmeddelande som publicerades den 22 maj.

– Vi ser stora möjligheter att utveckla Nuway vidare tillsammans med B3. Som en del av det större sammanhanget räknar vi med flera positiva synergieffekter för våra medarbetare. Tillsammans med B3 kan vi skapa utmanande uppdragsmöjligheter och samtidigt ge våra kunder ett ännu starkare erbjudande, säger Fredrik Tingvall, VD och grundare av Nuway, i pressmeddelandet från den 22 maj.

För mera information kontakta gärna:
Sven Uthorn, VD och koncernchef, B3 Consulting Group AB (publ), sven.uthorn@b3.se, tel. 070-899 36 70 Fredrik Tingvall, VD och grundare Nuway AB, fredrik.tingvall@nuway.se, tel. 073-524 4674

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!