B3 Kodify

Bli kontaktadarrowIcon
B3 SPECIALISTBOLAG
__

B3 Kodify

Ett konsultbolag i Malmö med fokus på Devops och Cloud

Vi skapar möjligheter med Cloud och DevOps

B3 Kodify är ett konsultbolag i Malmö som hjälper kunderna att skapa nya möjligheter inom Cloud och systemutveckling med fokus på DevOps.

Vill du ha en stabilare produkt och snabbare "time to market". Då är DevOps den rätta metoden. DevOps innebär i stora drag att ett och samma team utvecklar, driftar, testar, integrerar och monitorerar en applikation i ett automatiserat flöde. Det möjliggör en snabbare realisering i och med kontinuerliga och mindre releaser av programvara.

Utöver detta kan B3 Kodify erbjuda dig tjänster inom management med agilt projektdrivande, produktägande och projektledning samt Cloud Transition och Modern Workplace. Du får hjälp antingen genom enskilda experter eller genom att vi sätter ihop ett helt team, skräddarsytt för dina behov. B3 Kodify är ett konsultbolag i Malmö där vi har vår bas, men vi rör oss över hela Öresundsområdet.

Vi erbjuder tjänster inom:
  • DevOps-Team

    Vi levererar ett komplett team med Scrum Master, utvecklare, testare, integration, packetering och release & deploy. Allt du behöver för en snabb och högkvalitativ leverans av dina mjukvaruprojekt.

  • Cloud

    Vill du flytta från marken upp i molnet? Vi hjälper kunder med denna flytt för att ni ska få en så enkel och smärtfri övergång som möjligt. Här stöttar vi er i SaaS, IaaS och utveckling. Behöver ni ett ställe att hosta era miljöer på? Det löser vi också. Vi fixar allt inom Cloud och jobbar med de 3 stora leverantörerna.

  • Expertkonsulter

    Behöver du stärka upp ett internt team med en extra resurs så har vi lösningen på det. Vi har konsulter inom systemutveckling, Test & QA, DevOps och Management (Scrum Master, Projektledare, Produktägare).

REZA GHORBANI, KONSULT B3 KODIFY

Vill du bli en i vårt gäng?

Vi söker alltid efter nya härliga kollegor som vill bli en del av vårt gäng. Har du ett brinnande intresse för programmering och en vilja att lösa våra kunders problem på allra bästa sätt? Då kanske du är den vi söker? Vi ser gärna att du har erfarenhet att jobba enligt DevOps, eller starka önskemål att lära dig det. Sen vill vi också att du ska ha bra koll på någon av de större Cloud-plattformarna där ute.

Men varför ska du jobba hos oss? Hos oss får du jobba i ett gäng som präglas av entreprenörskap. Vi är också ett bolag som sätter konsulten i första rummet. Och vi ser till att ha det roligt på jobbet! Utöver det ger vi dig givetvis bra villkor.