B3 Innovation

Bli kontaktadarrowIcon
B3 INNOVATION
__

B3 Innovation

B3 Innovation är ett gäng grymma specialister som fokuserar på systemutveckling inom Javaplattformen och JavaScript. Hos oss arbetar entreprenörer som valt att simma utanför huvudströmmen, yrkesmänniskor som vill ha lite mer ut av sin karriär än "lagom" och "okej". Vill du bli en av oss?

Värme, humor och Java(Script) ger bästa resultatet

De bästa systemen byggs av människor som inte bara är de bästa utvecklarna, utan som också mår bäst. Därför sätter vi på B3 Innovation medarbetarnas hälsa, skrattmuskler och välbefinnande främst. Det gör att kundernas system också mår bra och att vår verksamhet kan fortsätta växa och leverera branschledande systemutvecklingstjänster på Javaplattformen.

Alltid hungriga
Nej, våra konsulter är inga kylskåpsplundrare, men de som arbetar hos oss är teknikhungriga experter som ständigt vill utvecklas, utmana sig själva och ha kul på jobbet. De vill också ha balans i livet. Det är människor som aldrig nöjer sig med en ”lagom bra” lösning. Istället försöker de alltid hitta nya och smartare vägar framåt. Och gärna tillsammans med andra nyfikna och kompetenta utvecklare med kreativa idéer. Låter detta som en beskriving av dig? Bra!

Kompetenssymfoni med hjärta
B3 Innovation har förmodligen ett av Sveriges vassaste utvecklingsteam inom Java, med lika bred som djup kompetens. Konsulterna kompletterar inte bara varandras kompetenser i perfekt symfoni, de arbetar och trivs tillsammans i hjärtlig innovativ harmoni. För att upprätthålla spetskompetensen gödslas det med utbildning och medarbetarna arbetar gärna i teknikens framkant.

LEDNINGEN PÅ B3 INNOVATION

Hemvist för entreprenörer

Vår organisation är platt med högt i tak, så att alla kan vara delaktiga i B3s framtidsbygge. Som konsult ges du också stor frihet att själv bestämma över din kompetensutveckling, liksom hur mycket du vill arbeta. Många har varit egna företagare tidigare och entreprenörskapet genomsyrar hela verksamheten.

Vi stöttar och sporrar varandra mot nya framgångar och gör mycket roligt tillsammans. Exempelvis ordnas regelbundet wellnessresor, liksom kulinariska och kulturella upptäcktsfärder. Vi vill att du ska ha kul på jobbet!

Att B3 Innovation fått till rätt recept för en hälso- och trivsam arbetsplats, som genererar IT-lösningar i världsklass, vittnar den låga personalomsättningen och kundernas ökande efterfrågan om. Dessutom får B3 Innovation år efter år väldigt höga resultat i medarbetarundersökningar.

TRÄFFA OSS I EN FILM
__

INTERVJU
__

B3 lägger sista biten i Annas vardagspussel

Vill du bli en av oss? Vi söker nya kollegor!
VD B3 INNOVATION
__
Helena
Lagman