B3 Init

Bli kontaktadarrowIcon
B3 INIT
__

B3 Init

För oss handlar utveckling lika mycket om människorna som utvecklar som om tekniken och plattformarna vi utvecklar med. Det gör att open source är viktigt för oss. Det är genom att vi delar kunskap med varandra som vi alla blir bättre – och som tekniken blir bättre.

Vi är B3 Init

B3 Init är ett specialistbolag inom B3-koncernen som utvecklar och erbjuder expertkonsulter och tjänster inom open source, främst inom följande områden:

  • Systemutveckling med t.ex. Go, Python, C++ och Java
  • Infrastruktur och automatisering (CI/CD)
  • DevOps
  • IT- och informationssäkerhet
  • Agil ledning

Även om inte alla kunder släpper sin mjukvara som open source, så är våra konsulter verksamma hos kunder med stort inslag av open source. B3 Init är verksamt inom flertalet industrivertikaler som bland annat inkluderar myndigheter, fintech, detaljhandel, telekom, media och transport.

Flera av medarbetarna på B3 Init är engagerade i open source projekt och bidrar med kod, dokumentering och översättning. B3 Init är partner med Primekey Solutions som erbjuder PKI-lösningar baserade på open source.

Kulturen är i fokus på B3 Init och genomsyras av kontinuerligt lärande och bra sammanhållning. Vi bevarar och förstärker kulturen med aktiviteter som exempelvis interna och externa teknikseminarier, utbildningar, kulturella och sociala aktiviteter samt löpande omvärldsbevakning.

NYFIKEN PÅ ATT JOBBA HOS OSS?
__

Se våra lediga annonser

INTERVJU
__

Niclas Zeising – Vi engagerar oss i open source

INTERVJU
__

Jenny Dybedahl – Säkerhetsexperten som älskar kluriga utmaningar

FÖR TEKNIKER, MED TEKNIKER OCH AV TEKNIKER

Tech Day by Init

Tech Day by Init är eventet för tekniker, med tekniker och av tekniker som årligen arrangeras av B3 Init sista torsdagen i november. Vi har arrangerat detta event årligen sedan 2013 och bjuder in kunder, kollegor i branchen och medarbetare att deltaga.

Konceptet behåller vi traditionsenligt, en heldag med intressanta och djuplodande presentationer runt aktuella teknikfrågor - av tekniker för tekniker, med tekniker.

Dagen avslutas med en kort promenad till B3s lokaler där vi avrundar med mingel samt något gott att äta och dricka.

Läs mer här om årets event!

EXEMPEL PÅ VAD VI GÖR FÖR VÅRA KUNDER
__
Partners
KONTAKTA GÄRNA MIG FÖR MER INFORMATION
__
Måns
Wallén