Event: Utveckla den digitala arbetsplatsen

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Utveckla den digitala arbetsplatsen
PLATS
Digitalt
DATUM
24 nov
Anmäl dig idag

I våras fick många organisationer snabbt ställa om till ett helt digitalt arbetssätt. För vissa gick övergången smidigt, för andra var startsträckan längre när varken arbetsmetoder eller de rätta verktygen fanns på plats. Idag har många vant sig vid det digitala kontoret, men fortfarande finns det mycket att utveckla på många håll inom området för den moderna arbetsplatsen.

Välkommen till ett webbinarium där våra experter på B3 delar med sig av kunskap och erfarenheter kring varför det är så viktigt och få med sig hela organisationen vid införande av tjänster som Microsoft 365. Du får också tips på hur det digitala samarbetet kan utvecklas. På webbinariet deltar även Claes-Håkan Johansson, Tf IT-chef på branschorganisationen FAR, som berättar om hur FAR snabbt ställde om till ett digitalt arbetssätt med stöd från B3 och lärdomar från omställningen. 

Agenda
-Införande av Microsoft 365
-Varför är det viktigt att jobba med user adoption vid införandet?
-Få med dig hela organisationen på resan!
-Samarbeta effektivt i digitala kanaler

Tid och plats
Webbinariet hålls den 24 november kl. 8.00-8.45 genom livemöte i Microsoft Teams. Länk till mötet skickas ut vid anmälan. Varmt välkommen med din anmälan senast den 22 november.


PLATS
Digitalt

DATUM
24 nov

Boka