Event: undvik fallgroparna inom analytics

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Undvik fallgroparna inom analytics
PLATS
Digitalt
DATUM
11 juni 2021
Anmäl dig idag

Ett datadrivet arbetssätt skapar många möjligheter och idag är det mer populärt än någonsin att använda den kraft som finns i data. Många projekt startas inom Business Intelligence, Big-data och AI, men trots alla satsningar som görs, är det många projekt som inte når upp till förväntningarna eller ger önskat resultat. Hur maximerar du värdet av ditt analyticsprojekt? Vad är viktigt att tänka på? Hur kan du undvika vanliga fallgropar?

Varmt välkommen till ett webbinarium på B3 den 11 juni och lyssna till B3s expert Christian Lauritzen som har lång erfarenhet av att hjälpa företag använda data både operativt och strategiskt, och även för att driva innovation. Vi kommer dela några av våra observationer och lärdomar - som kanske även kan appliceras i andra sammanhang. Få tips och råd som kan ta dina analyticsprojekt till nästa nivå.

Eventet hålls som livemöte genom Microsoft Teams. Länk till eventet skickas ut vid anmälan.

Talare: Christian Lauritzen är en av grundarna av B3 Indes som är specialiserat på att hjälpa kunderna att minska sina kostnader eller öka intäkterna genom att nyttja kraften som finns i data. Han är också ansvarig för B3s område för det datadrivna företaget.


PLATS
Digitalt

DATUM
11 juni 2021

Boka