Ta dina videokonferenser till nästa nivå genom Teams Room System

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Ta dina videokonferenser till nästa nivå genom Teams Room System
PLATS
Digitalt
DATUM
16 mars 2021
Anmäl dig idag

Vi är många som ser fram emot att på ett säkert sett kunna börja jobba från kontoret igen, även om de digitala arbetssätten är här för att stanna. Framöver kommer vi nog kunna vänta oss en mix av distansarbete med arbete från kontoret. Då blir det viktigt att säkra upp att även konferensrummen är förberedda på att kunna sända digitala möten på bästa sätt. Är du nyfiken på att ta dina videokonferenser till nästa nivå? Välkommen till ett webbinarium där vi ger dig tips och inspiration kring hur det kan funka på ett smidigt och proffsigt sätt.

Patrik Lindenstein från Almi deltar och berättar om hur Almi har implementerat Teams Room System på flera kontor under den senaste tiden och vilka nya möjligheter det skapat.

Några frågeställningar som vi kommer belysa:

  • Varför ser Almi ett behov av denna tjänst?
  • Hur förändras mötesupplevelsen med Teams Room System?
  • Vad är viktigt för Almi när de köper denna typ av tjänst?
  • Hur har utvecklingen inom videokonferenser sett ut, hur har den påverkats av pandemin?

På webbinariet deltar även Microsoft som kommer berätta om den senaste utvecklingen inom Teams Room System och vilka nyheter vi kan se fram emot framöver.

Webbinariet leds av Josef Hagen, tjänsteägare för videokonferenstjänsten på B3. Eventet hålls genom livemöte i Teams och länk till mötet skickas ut vid anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan!


PLATS
Digitalt

DATUM
16 mars 2021

Boka