Event Ta med det bästa av nya arbetssätt in i framtiden

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Ta med det bästa av nya arbetssätt in i framtiden
PLATS
Digitalt
DATUM
12 juni
Anmäl dig idag
Webbinarium med spaningar och tips av Siri Wikander

Att samarbeta och kommunicera genom digitala kanaler är inget nytt, det är på många sätt ett vinnande koncept. Men Coronaviruset har tvingat oss att ställa om totalt och göra det intensivt under flera månader genom att flytta vårt dagliga kontor in till digitala mötesrum.

Kreativiteten har på många håll varit stor och vårt sätt att mötas och jobba på distans har utvecklats enormt. Den digitala transformationen har fått en riktig skjuts och genom att tänka ”digitalt först” är vi rädda om oss själva, vår organisation och vår planet. Hur kan vi som ledare och organisation nu säkra att vi tar med oss det bästa av nya arbetssätt in i framtiden?

Varmt välkommen till ett webbinarium där vår gästtalare Siri Wikander kommer inspirera oss och ge tips på vad vi bör vi göra nu som gör att vi går starkare ur krisen? Och vad behöver vi lära oss för att kunna möta framtiden på bästa sätt? Under det interaktiva webbinariet kommer det finnas möjlighet att dela utmaningar och ställa frågor digitalt.

På agendan:
— Var befinner vi oss nu efter tre månader med distansarbete?
— Tips & Trix vad du kan göra nu för att förbereda sig inför hösten.
— Den digitala transformationstakten ökar - vad behöver vi lära oss nu för att säkra vår konkurrenskraft framåt? — Frågor och diskussion

Tid och plats:
Webbinariet äger rum via plattformen Zoom den 12 juni kl. 8.00-9.00. Anmäl dig nedan via "boka" så får du en länk skickad via epost.


PLATS
Digitalt

DATUM
12 juni

Boka