Skapa värde och konkurrensfördelar genom Microsoftplattformen

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Skapa värde och konkurrensfördelar genom Microsoftplattformen
PLATS
Tegnérgatan 23, Stockholm
DATUM
24 nov
Anmäl dig idag

Microsofts digitala tjänster har varit ovärderliga hjälpmedel för många organisationer under pandemin, inte minst applikationer som Teams och Sharepoint. Men Microsoftplattformen är mycket bredare än så. Möjligheterna är många när det gäller att skapa starka kundrelationer, underlätta för medarbetarna och effektivisera verksamheten. Dynamics365, Power BI och Power Platform har redan skapat konkurrensfördelar för många organisationer och Azure har lagt grunden för en helt ny digital infrastruktur.

Hur kan din organisation skapa värde utifrån alla möjligheter som Microsoftplattformen ger och hur kommer du bäst igång? Varmt välkommen till ett event på B3 där du kommer få ta del av de senaste trenderna och lyssna till olika inspirationscase tillsammans med Microsoft och några inbjudna kunder.

AGENDA

15.00-15.55 Inledning:
Få ut maximalt värde från Microsoft-plattformen
Vilka är de viktigaste trenderna när de gäller att utveckla starka kundrelationer, möta nya behov hos medarbetarna och effektivisera verksamheten? Jonas Alstermark, Affärsområdeschef Customer Success Unit, Microsoft, kommer berätta om hur Microsoftplattformen kan skapa nya möjligheter för din organisation samt trender och synergier inom området.

16.00-16.45 Välj ett av fyra kunskapsspår

Hållbar och säker drift med Azure i Sverige
Hur kommer Microsofts svenska datacenter kunna skapa bättre möjligheter för en mer hållbar och säker drift? Vi lyfter fram de utmaningar som många svenska bolag har idag och vad som blir effektivare med lagring på svensk mark, tillsammans med Roger Morell, Sweden Datacenter Lead, Microsoft och Ronnie Eliasson, Cloud Evangelist, B3.

Nå ut till alla medarbetare med Office 365 och Power Platform
Hur kan du enkelt nå ut med information till alla medarbetare, även de som inte sitter vid datorn hela dagarna? Hur kan du genom effektiva verktyg involvera medarbetarna och skapa större relevans i deras arbetsdag? Lyssna på hur vår kund SGDS Gruppen, som bl.a. inkluderar DAHL och Optimera, arbetar med Office 365 och Power Platform för att informera och engagera alla medarbetare, både på kontoret och på lagret samt ute i butiken.

Nyttja kraften i företagets data genom Power BI
Skapa konkurrensfördelar genom att visualisera data. Med Power BI har du både ett enkelt och kraftfullt verktyg som kan ta organisationens data till nästa nivå och skapa rapporter som gör det lättare att fatta välgrundade beslut. Men hur kommer din organisation i gång? Vi presentetrar ett ramverk för att illustrera resan mot att bli mer datadriven. Du kommer också få lyssna till en av våra kunder som delar med sig om sina erfarenheter av att använda Power BI.

Etablera ett framtidssäkert CRM-system
Upptäck möjligheterna med Dynamics365 och hur du kan effektivisera hanteringen av kunddata och verksamhetsprocesser. Du får veta mer om automatiserad marknadsföring, hur du säkerställer en sammanhållen kundupplevelse, effektiv administration och uppföljning som går att agera på. Maria Garenberg från branschorganisationen FAR delar med sig av erfarenheter kring deras resa när de bytte system och gick över till Dynamics365, samtidigt som den dagliga verksamheten inte fick påverkas.

16.45-18.00 Mingel med dryck och enklare förtäring

Varmt välkommen till oss på B3 för kunskap, mingel och inspiration. Vi kommer möblera luftigt för att säkerställa att vi kan ses på ett säkert sätt, antalet platser är därför starkt begränsat. Välkommen med din anmälan redan i dag och senast den 18 november.


PLATS
Tegnérgatan 23, Stockholm

DATUM
24 nov

Boka