Event: Shared value inom banking

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Shared Value inom banking
PLATS
Digitalt
DATUM
23 april
Anmäl dig idag

Finansmarknadens roll som möjliggörare för hållbart företagande har vuxit sig allt större. Det kan handla om finansiering av innovativa satsningar, som fossilfritt stål och batterifabriker, men även om gröna och sociala obligationer. Det kan också vara som finansiärer av den växande start-up scenen av sociala entreprenörer och i större skala som finansiärer av privat equity-bolags hållbara investeringar.

Vart är utvecklingen på väg och hur kan branschens roll som skapare av både finansiell avkastning och social eller miljömässig nytta förstärkas ytterligare? Hur ser framtiden ut för Shared Value inom banking? Välkommen till ett webbinarium på B3 den 23 april där dessa frågor kommer att diskuteras. Få tips och inspiration som kan ta din organisations hållbarhetsarbete till nästa nivå.

Vi bjuder in till ett panelsamtal med experterna Johanna Lundgren Gestlöf, Hållbarhetschef på SPP, Karin Reuterskiöld, Sustainable Business Strategist på Danske Bank och Björn Bergstrand, Hållbarhetschef på Kommuninvest. Moderatorer för samtalet är Tanja Åberg Kurén, B3 Consulting Group och Tommy Borglund, Örebro Universitet.

Eventet äger rum som ett möte genom Zoom den 23 april kl 11.30-13.00. Länk till mötet skickas ut vid anmälan.

Varmt välkommen!


PLATS
Digitalt

DATUM
23 april

Boka