Event Security Workshop Göteborg

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Security Workshop
PLATS
B3 Consulting Group i Göteborg, Kämpegatan 6
DATUM
3 mars
Anmäl dig idag

Säkerhet är alltid viktigt. Samtidigt får inte hög IT-säkerhet innebära minskad effektivtet för användaren. Med vår workshop Security Experience lär du dig hur din verksamhet kan vara både säker och produktiv, utan att tumma på flexibiliteten.

Security Experience är en workshop på fyra timmar med fokus på säkerhetsintegrering. Under denna unika workshop guidas du genom en typisk arbetsdag för anställda på ett stort företag i Österrike. I en levande miljö visar vi hur IT-avdelningen kan hjälpa användare att upptäcka hot snabbt och delvis automatiskt hantera hot och intrångsförsök.

Security Experience passar dig som arbetar med eller ansvarar för verksamhetens IT-säkerhet. Efter workshopen kommer du ha en god förståelse för hur hög IT-säkerhet och effektivitet kan gå hand i hand, utan att påverka användarupplevelsen negativt. Anmäl dig till workshopen idag!

Under workshopen går vi igenom:
• Identitets- och åtkomsthantering
• Skydd mot moderna hotbilder
• Data- och informationssäkerhet
• Säkerhetshantering

Workshopen arrangeras av B3 i samarbete med Microsoft. Deltagande är helt kostnadsfritt. Anmäl dig genom att klicka på boka nedan. Välkommen!


PLATS
B3 Consulting Group i Göteborg, Kämpegatan 6

DATUM
3 mars

Boka