Event: Så lyckas du med digitaliseringsresan

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Så lyckas du med digitaliseringsresan
PLATS
Digitalt
DATUM
27 nov 2020
Anmäl dig idag

Framtidens digitala medlemsorganisation del 1
Att jobba målgruppsanpassat med digital kommunikation genom moderna kommunikationskanaler kommer snart inte att vara ett val, utan snarare en förutsättning, för att attrahera och behålla nya medlemmar. Men hur gör man rent konkret, om man idag sitter på gamla system och saknar kompetens inom de senaste arbetssätten? Delta i B3s webbinarium den 27 november och få tips på vägen.

Vilka är de viktigaste delarna som bör vara med i ett målbildsarbete för att få med ledning och styrelse? Hur skapar du bästa möjliga förutsättningar för att lyckas med digitaliseringsresan? Detta är något av vad vi kommer att diskutera under webbinariet.

Du får också inspireras av Byggföretagen, en av Sveriges större bransch- och arbetsgivarorganisationer inom Svenskt Näringsliv, som gjorde en omfattande digital förflyttning under 12 månader. Lyssna på deras berättelse som bl a handlar om:

— En målbild som engagerar och beslutsunderlag som säkrar handlingsutrymme
— Att utgå från medlemsföretagen och deras behov och var konsekvent i alla kanaler
— Vikten av att jobba i team – hela vägen från ledningen och ut i organisationen
— Att hitta tekniska lösningar som gör jobbet utan att kostnaderna drar iväg

Eventet är det första i serien Framtidens digitala medlemsorganisation, som vänder sig till dig som jobbar med digitaliseringsfrågor inom en bransch- eller medlemsorganisation. Både på ledningsnivå och ute i verksamheten.

Deltagare:
Anders Olsson, Chef för stab IT & digital utveckling på Byggföretagen
Håkan Lind, Kommunikationschef, Byggföretagen
Patrik Blomberg, ansvarig för B3s kompetensområde Framtidens kundmöte.

Tid och plats:
Webbinariet hålls den 27 november kl. 08.30-09.30 genom livemöte i Microsoft Teams. Länk till mötet skickas ut vid anmälan. Varmt välkommen med din anmälan senast den 24 november.


PLATS
Digitalt

DATUM
27 nov 2020

Boka