Uppnå ökade medlemsinsikter med Business Intelligence

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Uppnå ökade medlemsinsikter med Business Intelligence
PLATS
Digitalt
DATUM
11 feb 2021
Anmäl dig idag

Att jobba mer datadrivet kan ge många fördelar och en ökad medlemsnytta. Bra rapportunderlag, tydliga prognoser och skräddarsydd medlemskommunikation är några exempel. Med en Business Intelligence-lösning får du enklare åtkomst till data, analyser och rapporter vilket lägger grunden till nya insikter för att kunna fatta strategiska beslut. Hur kommer man då igång för att skapa en analysplattform? Vilken data är lämplig att analysera? Detta kommer du att få veta mer om på vårt webbinarium den 11 februari.

Varmt välkommen till nästa event i serien ”Framtidens digitala medlemsorganisation” som denna gång kommer att handla om vad BI kan ge för medlemsnytta. Du kommer att få ta del av ett case och höra hur Svenskt Näringsliv tillsammans med B3 byggt upp en analysplattform i Microsoft Power BI, för att skapa djupare insikter och utveckla verksamheten utifrån medlemsdata.

Christofer Jörgensen, Data Scientist och BI-utvecklare från B3 har varit med från start och kommer tillsammans med Andreas Arrbäck, projektledare för BI-initiativet på Svenskt Näringsliv, att berätta om utvecklingsresan. De kommer bland annat berätta om vad man ska tänka på i uppstart, hur ett projekt kan läggas upp och hur man undviker vissa fallgropar under resans gång.

Mats Erkers, Tjänsteansvarig Business Intelligence och Analytics, är moderator för eventet och kommer också att ge inspiration och tips inför BI-resan och dela med sig av exempel på hur andra väljer att påbörja sin resa.

Eventet äger rum den 11 februari kl. 8.30-9.30 genom livemöte i Teams. Länk till eventet skickas ut vid anmälan.

Varmt välkommen med din anmälan!


PLATS
Digitalt

DATUM
11 feb 2021

Boka