Event Framtidens kundmöte i en digital värld

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Framtidens kundmöte i en digital värld
PLATS
B3 Consulting Group Kungsbron 2, Stockholm
DATUM
23 oktober 2019
Anmäl dig idag

Varmt välkommen till ett unikt frukostseminarium där du får träffa tre personer som leder utvecklingen i sina respektive organisationer mot framtidens kundmöte där kundupplevelsen, leveransförmågan och en smart kanalmix står i fokus. Du får lyssna på deras viktigaste erfarenheter och ta del av konkreta tips samt diskutera dina framtida utmaningar.

Jenny Gejke är chef för utvecklingen av SJs digitala kanaler. Den digitala resa som SJ har gjort imponerar och stärker ett varumärke som ofta är i hetluften. Att få ihop flera säljkanaler med komplexa produkter i en traditionell organisation har varit ett långsiktigt och målmedvetet arbete som nu givit resultat.

Pernilla Aspenberg är chef för avdelningen Kundmöte hos AMF och kommer att dela med sig av hemligheten bakom hur man bygger upp en utvecklingsskicklig organisation.

Gunilla Dyrhage är chef för Digitala Tjänster och Kundservice inom privatmarknad hos Arbetsförmedlingen. Att hantera uppdragen att både förenkla och öka nöjdheten samtidigt som Arbetsförmedlingen genomgår en stor förändringsresa när det gäller hur man skall möta sina kunder kräver både mod och ett tydligt ledarskap.

Program:
07.30-07.45 Frukost serveras
07.45-07.55 Inledning
07.55-08.15 Jenny Gejke, SJ
08.15-08.35 Pernilla Aspenberg, AMF
08.35-08.55 Gunilla Dyrhage, Arbetsförmedlingen
08.55-09.00 Sammanfattning och avslutning

Sven Uthorn, som är VD och koncerchef för B3 Consulting Group, inleder frukosten och hälsar välkomna!

Patrik Blomberg från B3 Alenio Consulting är moderator under morgonen och ser till att det finns utrymme för dina frågor och reflektioner.
Anmäl ditt deltagande så snart som möjligt, dock senast den 21 oktober. Du är välkommen att ta med en kollega!

Begränsat antal platser så säkra din plats redan i dag!


PLATS
B3 Consulting Group Kungsbron 2, Stockholm

DATUM
23 oktober 2019

Boka