Event Föreläsning om HBTQ

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Föreläsning om HBTQ
PLATS
Centrala Malmö, information om plats kommer senare
DATUM
16 oktober 2019
Anmäl dig idag

Hur upplevs bemötandet om du skiljer dig från normen? Och hur tilltalar vi personer när vi exempelvis har svårt att avgöra om det är en man eller kvinna för att vara inkluderande? Svaret är inte alltid helt enkelt.

Den 16 oktober är du varmt välkommen till en föreleläsning där vi kommer att prata om dessa frågor och få lyssna till Robin Lilja som är engagerad inom HBTQ-frågor och Pride.
Robin kommer att berätta om sin resa, att våga ”att komma ut” som HBTQ, och ge tips på hur vi alla kan skapa ett bättre och mer fördomsfritt klimat. Dessutom kommer han reda ut olika begrepp och ge tips på hur du kan bemöta en person utan att placera in personen i fack som kön, ålder, bakgrund etc.
  

Exempel på frågor som Robin kommer prata om: Vad är HBTQ+ och varför finns det? Vad är kön? (Juridiskt/biologiskt/personligt)? Varför är omgivning så viktigt för en HBTQ+ person? Hur är det att komma ut? Varför behöver vi fortfarande prata om detta? Hur ser det ut i Sverige idag för en HBTQ-person? Begreppsdefinition, Cisperson, HBTQ+, polyamorös och andra begrepp. Vad betyder det?  

Program:
16:30 Registrering öppnar, ha din QR-kod redo vid entrén.   
          (QR-koden får du i samband med att du anmäler dig)
17:00 Föreläsningen börjar, dörrarna stängs.
18:00 Föreläsningen slutar

OBS! Eventet hålls i centrala Malmö och information om exakt plats kommer senare. 

Boka din plats nedan.

Varmt välkommen!


PLATS
Centrala Malmö, information om plats kommer senare

DATUM
16 oktober 2019

Boka