Event Agilt eller projekt

Bli kontaktadarrowIcon
EVENT
__
Agilt eller projekt?
PLATS
B3 Consulting Group, Kungsbron 2, Stockholm
DATUM
27 januari 2020
Anmäl dig idag
Vilken arbetsmetod är mest flexibel?

Vad menas med att vara agil? Kommer projekten att försvinna? Vi pratar ibland om att den traditionella projektledarrollen nästan är på väg att läggas ner. Kommer det att bli så?

Det finns många organisationer som just funderar på hur man ska kombinera projektmodeller och styrning med agila metoder och ramverk. B3 Academy har bjudit in Bo Tonnquist som gästföreläsare för att prata om detta. Bo är just nu aktuell med sin senaste bok ”Agilt eller projekt”.

Bo Tonnquist har skrivit fler böcker om projektledning som kommit ut i flera upplagor och används på högskolor och universitet. Sedan mer än 20 år arbetar han med att utveckla och implementera projektorienterade arbetssätt baserade på best practice inom projektmetodik och agila metoder. Inom ramen för Baseline Management är han också engagerad i att mäta och utveckla projektmognaden inom företag och organisationer. Bo var med och utvecklade IPMA:s certifiering i Sverige och har varit medlem av IPMA:s svenska certifieringsstyrelse.

Varmt välkommen till B3 den 27 januari. Macka och fika kommer att serveras. Du kan ange önskemål och allergier i din anmälan, huvudalternativet är vegetariskt. OBS! Eventet är fullbokat!


PLATS
B3 Consulting Group, Kungsbron 2, Stockholm

DATUM
27 januari 2020

Boka