Innovation & utveckling

Bli kontaktadarrowIcon
INNOVATION & UTVECKLING
__

Vi gör dig mer digitalt attraktiv

Digitaliseringen är på väg att växla upp till en helt ny nivå som påverkar alla verksamheter. Hänger du med på resan?

Hur spännade är du för dina kunder?

Digitaliseringen har ritat om kartan. Idag är allt oftare digitala upplevelser som avgör hur attraktiv du är för kunder, leverantörer och medarbetare. Möjligheterna är stora. B3 hjälper dig på resan.

Digitalisering är en förändringsprocess som handlar om att stärka både din leveransförmåga och kundernas upplevelse. I en transparent värld gör kunderna ingen skillnad på företag, organisationer, myndigheter eller branscher. Kravet på god och relevant service är alltid detsamma.

När nu digitaliseringen är på väg att växla upp till en helt ny nivå påverkas alla verksamheter. Då krävs det att hela kedjan fungerar. Från strategi och ledningsarbete till teknik, design, drift och förvaltning.

Långvariga kundrelationer i de mest skilda branscher gör att vi törs påstå att vi vet vad som driver affären och hur du stärker din konkurrenskraft. Omfattande erfarenhet och vass kunskap är framgångsfaktorer för omvälvande förändringar av verksamheter.

Våra experter stöttar dig igenom hela digitaliseringsresan med kompetens att ta sig an strategier, kundresor, systemutveckling, app-utveckling, kundlojalitetsprogram, AI machine learning, RPA samt DevOps. Vi levererar både team och enskilda experter, vi har fantastiska medarbetare och ni har kunskapen kring er verksamhet, tillsammans skapar vi en förändring som ger effekt och värde för er.

Vi stöttar dig inom:
 • Digitala kundmötet

  Vi är din digitala partner för datadriven tjänsteutveckling och marknadsföring som träffar rätt och ger resultat. Du får hjälp att skapa och optimera kundupplevelser som ger värde och lojala kunder.

 • Digital Growth

  Du får hjälp att skapa kundupplevelser som genererar tillväxt. Vi arbetar hypotesdrivet och validerar med objektiva data.

 • Lojalitet och kundvård

  CRM som tjänst i molnet gör det enklare och billigare att vidareutveckla och förvalta systemen. Vi hjälper dig i det förändringsarbete som krävs för att konsolidera fragmenterade system, men samtidigt blicka framåt.

 • Engineering

  Vi skriver kod, rotar bland motstånd och reläer, granskar ritningsunderlag, testar dina färdiga produkter. Vi vet vad embedded och backend betyder och vi vet hur du både fångar och analyserar dina data från IoT-lösningar.

 • Systemutveckling

  Vi skapar innovativa och säkra digitala upplevelser och hjälper dig med webbsidor, integration och system, både i och utanför molnet. Du får hjälp i hela utvecklingsprocessen - från idéer till teknik och nya produkter.

KONTAKTA GÄRNA MIG FÖR MER INFORMATION
__
Sofia
Smedshammar
INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!