Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

Erbjudande: Digitaliseringsresan med Power Platform

Digitalisering med Microsoft Power Platform

Microsoft Power Platform ger en flexibel grund att stå på för att snabbt och agilt kunna utveckla nya digitala lösningar. Vi hjälper din organisation att välja rätt lösning som passar just er specifika process. Från första discovery workshop till processanalys och utveckling – B3 finns där för att stötta hela vägen. Vi jobbar tätt tillsammans med processägarna för att verksamheten ska känna sig delaktiga i digitaliseringsresan då synliga resultat kan produceras snabbt.

Vill ni sedan bygga upp en förmåga för att själva kunna utveckla samt förvalta nya processer stöttar B3 er även där. Microsoft Power Platform har ett lågt kunskapsmässigt insteg vilket gör att ni på egen hand kan börja utveckla och effektivisera processer i framtiden.

Händer på tangentbord2
"om oss" bild 2 gridmodul

Fördelar med Microsoft Power Platform

Hastighet

Snabbare utveckling och lansering jämfört med traditionell utveckling, vilket gör detta till ett attraktivt alternativ.

Kostnadseffektivitet

Inga ytterligare system behöver köpas in och ni kan nyttja de Microsoft-licenser ni redan har i högre utsträckning.

Enkelhet

Microsoft Power Platform har ett lågt kunskapsmässigt insteg vilket gör att ni själva kan börja utveckla och effektivisera processer.

Nå alla medarbetare

Med Microsoft Power Platform är det enkelt att nå ut till hela verksamheten oavsett om medarbetarna använder mobil- eller skrivbordsapplikationer.

Delaktighet

Vill verksamheten se snabba resultat och vara en del av lösningsframtagandet? Power Platform utvecklas i nära samarbete med processägare för att snabbt och heltäckande uppfylla aktuell kravbild.

Kontakta oss