Digital Experiences

Bli kontaktadarrowIcon
ERBJUDANDE: DIGITAL EXPERIENCES
__

Digital Experiences

Fem gånger så många aktiva användare på ett år, ökat livstidsvärde per kund med 2100 kr, 46% ökad konverteringsgrad. Det här är resultat vi har levererat till våra kunder. Vad är ditt mål? Vi hjälper dig att nå det och gärna ännu längre.

Fokus ligger på att lära sig så mycket som möjligt – på så kort tid som möjligt. Och att använda de insikterna för att skapa både affärsnytta och kundnytta. Tillväxt sker i det överlappet. Till hjälp finns en mängd olika digitala verktyg och metoder som tillåter oss att snabbt få feedback på det vi bygger och kommunicerar för att tillsammans skapa den bästa användarupplevelsen.

TILLSAMMANS SKAPAR VI DINA NYA MÖJLIGHETER GENOM:
__
 • Digital analys

  Digital analys är fundamentalt för att vara kundcentrerad på riktigt. Analysen talar om hur dina kunder beter sig i dina digitala tjänster, hur de reagerar på nya funktioner och var det finns potential för förbättring.

 • Digital produkt-utveckling

  Grunden i hållbar tillväxt är användarvänliga och värdeskapande produkter som dina kunder älskar.

 • Strategi för digital tillväxt

  Ta din produkt till marknaden med den bäst anpassade affärsmodellen för din målgrupp, med rätt budskap i rätt kanal.

 • High tempo testing

  Hur snabbt ni lär er och anpassar er till lärdomarna är den enda riktiga konkurrensfördelen i en värld som förändras snabbt. Ta hjälp för att komma igång med kontrollerade experiment i högt tempo i form av A/B-test, som både säkrar snabbt lärande och driver riktiga affärsresultat.

 • Growth readiness utvärdering

  Finns förutsättningarna för att jobba datadrivet och kundcentrerat? Readiness-utvärderingen ger en tydlig bild över organisationens nuläge och pekar ut var du ska fokusera insatser.

 • Tvärfunktionella team

  Att börja jobba tvärfunktionellt är svårt, men de som lyckas vinner i både produktivitet och resultat. Tillsammans sätter vi den bästa strukturen för din organisation.

Kontakta gärna mig för mer information

__
Kontakta gärna mig för mer information
__

Erik Westerdahl

Erik Westerdahl

ELLER FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
Nyfiken på att samarbeta med B3? Här gärna av dig!