Cloud Transition - ta klivet till molntjänst | B3

Bli kontaktadarrowIcon
ERBJUDANDE: CLOUD TRANSITION
__

Cloud Transition

Många organisationer har redan tagit klivet till molnet och drar nytta av fördelar som effektivare samarbetsytor, ett mer enhetligt samarbetssätt, ökad säkerhet samt lägre serverkostnader. Är det din tur nu?

Vi hjälper dig genom hela processen, från analys av verksamhetsbehov till val av tekniska lösningar – med att planera, flytta och löpande optimera. Målet är att du ska få en trygg digital plattform som lägger grunden för förbättrade och nya affärer. Med andra ord, enkel och säker styrning med rätt teknik.

TILLSAMMANS SKAPAR VI DINA NYA MÖJLIGHETER GENOM:
__
 • Bestäm din målbild

  En genomtänkt strategi lägger grunden för en lyckad molnresa. Det första steget på vägen handlar det om att skapa en vision, fastställa syfte, analysera förutsättningarna och skapa delaktighet din organisation.

 • Lift & shift

  Vi lyfter den befintliga IT miljön till molnet, där vi sedan fortsätter med att föräldla tjänster för din organisation med nya funktioner inom plattformen.

 • Drift & support

  Hos oss är din molnmiljö i trygga händer. Vi hjälper din organisation med drift och support samt en säker övervakning.

 • Räkna hem investeringen

  Molnplattformen kan både öka intäkter och minska kostnader. Hur räknar du hem din investering och hur bygger du förutsättningar för nya affärer? Tillsammans tar vi fram ett Business Case för att skapa de bästa förutsättningarna.

Kontakta gärna mig för mer information

__
Kontakta gärna mig för mer information
__

Ronnie Eliasson

Ronnie Eliasson

ELLER FYLL I FORMULÄRET SÅ KONTAKTAR VI DIG

INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
Nyfiken på att samarbeta med B3? Här gärna av dig!