Sidhuvud b3 ikon
Sv / En/Pl

case

MicrosoftTeams image

Nätverksspecialister till Telenor

Telekombolaget Telenor erbjuder sina företagskunder olika helhetslösningar inom kommunikation med tjänster inom bland annat telefoni, bredband och nätverk. Efterfrågan på bolagets tjänster är stor samtidigt som tillgången på experter med djup teknisk kompetens inom området är begränsad på kandidatmarknaden. B3 Networks bidrar därför med specialistkonsulter inom nätverk och säkerhet med ambitionen att vara Telenors bästa digitala partner inom nätverk och säkerhet.

När Telenor ville förstärka sin organisation med specifik kompetens inom nätverk hade B3 möjligheten att erbjuda en lösning med nätverksspecialister i ett nära partnerskap med Telenor.

Därför levererar B3 Networks sedan lite mer än ett år tillbaka ett starkt team av nätverksspecialister med kompetens inom tekniker som SD-Wan, Fortinet, Aruba och brandväggar. Totalt är det 10 konsulter som stöttar Telenor i projekten, och säkerställer ett effektivt och bra flöde i funktionsleveransen. Teamet jobbar tight med dagliga uppföljningar och dialoger för att säkerställa att kompetenserna nyttjas på bästa sätt och att alla projekt löper på bra. Genom samarbetet får Telenor tillgång till den senaste expertisen inom nätverksområdet och samtidigt en stor flexibilitet i att kunna skala upp och ner affärerna efter behov.

Telenor är en mycket uppskattad samarbetspartner av B3s konsulter med en spännande utvecklingsmiljö.

MicrosoftTeams

Teamet med nätverksspecialister

Dela caset

Twitter icon Facebook icon Linkedin icon

Kontakta oss