Handel - B3 har kompetensen för din bransch

Bli kontaktadarrowIcon
HANDEL
__

Revolutionen fortsätter

Digitaliseringen har redan lett till en enorm strukturomvandling inom handeln som vi kanske bara har sett början av. Hur möter du de nya utmaningarna och möjligheterna?

Det handlar om bekvämlighet

Det ska vara enkelt att handla. Och blir det fel ska du enkelt kunna rätta till det. När din kundresa är fri från motstånd och frustration blir det bekvämt och kunden kommer tillbaka. Bekvämligheten skapar kundlojalitet.

När det gäller den fysiska butiken tror vi att du måste ta mobiliteten på allvar. När dina kunder ska använda mobilen i butiken så måste din butik ner i mobilen. Då skapas helt nya sätt att driva kundrelationen och din fysiska butik blir lika mätbar som din e-handel.

Lång och bred erfarenhet av handel, från varumärkesbyggande och kundinsikter till teknikstrategi och arkitektur gör att vi är rustade för att ta oss an de utmaningar handelsrevolutionen skapar.

Vi stöttar dig hela vägen med bland annat:
 • Kunder & marknad

  Förstå dina kunder och adressera dem rätt. Personalisering, CRM och Automated marketing är några verktyg till din hjälp.

 • Butiken i mobilen

  Identifiering, positionering, tjänster i butiken, köhantering och wayfinding. Vi ger dig verktygen för att se kunderna i butiken och göra butiken mätbar.

 • Medarbetaren som ambassadör

  Hjälp medarbetarna att bli en ambassadör för ditt varumärke. Med bättre kundinsikter och produktkunskaper skapas smidigare service.

 • Den digitala revolutionen

  Kunddriven tjänsteutveckling, digitala tjänster med stark tillväxt, e-handel, service, utvecklade kundrelationer. Vi hjälper dig att dra nytta av digitaliseringens möjligheter.

 • B3 Cloud

  Behöver du snabbt mer datorkraft eller bara en smidigare drift? Vi har lösningen för dig. Du får hjälp hela vägen med att planera, flytta och optimera molnresan. Målet är en förbättrad eller ny affär, säker styrning och rätt teknik.

 • Retail Tech

  Vi hjälper dig med strategisk användning av IT. Genom långsiktig planering och roadmap skapar vi din plattform som tar in all den nya teknik du kommer att behöva för att överleva.

INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!