E-hälsa - B3 har kompetensen för din bransch

Bli kontaktadarrowIcon
E-HÄLSA
__

En smartare sjukvård

E-hälsa handlar om att utnyttja moderna digitala verktyg och få ett effektivare samarbete. Tillsammans med dig fokuserar vi på digitaliseringens möjligheter inom vården och ser bortom de tekniska lösningarna. Målsättningen är att skapa nytta för både patienter och vårdgivare.

B3 tar pulsen på branschen

Utvecklingen inom e-hälsa går idag i rasande takt med många spännade projekt runt om i Sverige. B3 har ett nära samarbete med både regioner och privata vårdgivare när det gäller att förbättra och digitalisera svensk vård.

Genom att ta till vara på digitaliseringens möjligheter kan vi öka kvaliteten, få en mer jämlik vård och använda resurserna mer effektivt. I Sverige har vi snart världens bästa lösningar för e-hälsa. Men det spelar inte någon roll hur bra lösningarna är, om de inte införs på rätt sätt så att användarna i hela vårdkedjan är med på förändringsresan.

Det är här vi på B3 kan bidra med vår unika kompetens. Inom B3 finns en gedigen erfarehet av att arbeta med svensk hälso- och sjukvård och vi har även ett specialistbolag med ett tjugotal medarbetare som alla har bakgrund inom vården, B3 Healthcare Consulting. Tillsammans med dig tar vi pulsen på din verksamhet och hjälper dig genomföra de åtgärder som ger bäst effekt.

Vi stöttar dig hela vägen med bland annat:
  • Projektledning
  • Implementering
  • Förstudier och förändringsledning
  • Test och förvaltning
  • Strategiarbete för e-hälsa och digitalisering
  • Upphandling
INSPIRERAS AV HUR ANDRA HAR GJORT
__
Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!