B3 Social Innovation

Bli kontaktadarrowIcon
HÅLLBART SAMHÄLLE
__

B3 Social Innovation

B3 vill bidra till social hållbarhet genom att hjälpa de som hjälper. Vi stöttar intresseorganisationer, ideella föreningar och andra verksamheter med annan inriktning än traditionella företag.

B3 Social Innovation är B3s initiativ som grundar sig i bolagets arbete med samhällsansvar och hållbart företagande. Vi stöttar utvalda organisationer med digital transformation med fokus på att effektivisera, automatisera och modernisera deras verksamheter.

Med initiativet B3 Social Innovation vill vi bidra till samhällsnytta genom att hjälpa de som hjälper. Vi stöttar organisationer som verkar för en bättre värld genom att utveckla deras verksamhet med digital transformation.

__
SVEN UTHORN, VD OCH KONCERNCHEF FÖR B3 CONSULTING GROUP

Social hållbarhet är viktigt för B3. Engagemanget inom B3 Social Innovation är ett sätt för oss att bidra till ett bättre samhälle, därför gör vi dessa uppdrag utan att gå med ekonomisk vinst. Vi tycker att det är viktigt att även de organisationer som inte har ekonomiska förutsättningar ska kunna göra nödvändiga investeringar i sina verksamheter. Detta är ett sätt för B3 att bidra och göra skillnad. Sociala verksamheter får tillgång till professionella konsulter, samtidigt som många av B3s medarbetare brinner för att arbeta med organisationer som driver viktiga frågor.

Det finns mycket vi kan bidra med. Ingen kan göra allt, men alla kan göra något.

Våra samarbeten
B3 Social Innovation stöttar ett flertal organisationer på olika sätt inom olika områden. Sveriges Kvinnolobby, Forum jämställdhet, Frisk & Fri, Convictus, My Dream Now, Clowner utan gränser, Suicide Zero och Kompis Sverige är några av de verksamheter B3 har stöttat med digital transformation.

CONVICTUS
__

B3 Social Innovation stöttar Convictus

FRISK & FRI
__

B3 Social Innovation stöttar Frisk & Fri

KONTAKTA GÄRNA MIG FÖR MER INFORMATION
__
Katarina
Lundqvist