94% av medarbetarna är mycket nöjda med B3 som arbetsplats, enligt GPTW

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 25 JUNI 2020
__

94% av medarbetarna är mycket nöjda med B3 som arbetsplats, enligt GPTW

Årets resultat från Great Place To Work, GPTW, har nu presenterats och visar att 94% av medarbetarna anser att B3 Consulting Group är en mycket bra arbetsplats.

Resultatet är samma som i fjolårets undersökning och det är betydligt bättre än genomsnittet för både IT-konsultbranschen och för större svenska organisationer med fler än 250 medarbetare.

— Vi är otroligt stolta och glada över detta positiva resultat i en tid som präglas av pandemi och stor osäkerhet på många håll. Att vi lyckas befästa vår starka position är ett kvitto på att vi lyckas väl med alla våra ansträngningar för att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer på B3 Consulting Group.

B3 Consulting Group blev utsedd till Sveriges näst bästa arbetsplats 2020 i kategorin för större svenska bolag med över 250 medarbetare och har samarbetat med GPTW sedan 2014. Årligen genomförs Trust Index inom hela organisationen, som är den mest använda medarbetarundersökningen i världen. Svarsfrekvensen i årets undersökning var 87%.

— Undersökningen ger oss ett mycket bra underlag för att hela tiden utveckla vårt ledarskap och våra arbetssätt för att säkerställa att medarbetarna trivs, utvecklas och mår bra på jobbet. Med detta resultat som grund fortsätter vi nu att skapa nya möjligheter tillsammans, tillägger Tommy Sarenbrant.

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!