94% av medarbetarna anser att B3 är en mycket bra arbetsplats, enligt GPTW

Bli kontaktadarrowIcon
NYHET 19 JUNI 2019
__

94% av medarbetarna anser att B3 är en mycket bra arbetsplats, enligt GPTW

Årets resultat från Great Place To Work, GPTW, har nu presenterats. Över 92% av B3s medarbetare besvarade undersökningen och 94% anser att B3 är en mycket bra arbetsplats. Det är klart bättre än snittet för de 15 bästa företagen både inom IT-konsultbranschen och bland de större svenska organisationerna med över 500 medarbetare.

– Det är verkligen glädjande siffror och ett mycket positivt betyg i vår strävan att vara en av Sveriges bästa arbetsplatser. Jag är också stolt över att vi lyckats öka både svarsfrekvensen och det sammanfattande betyget samtidigt som vi är ett bolag i stark tillväxt, säger Sven Uthorn, VD och koncernchef på B3 Consulting Group.

B3 har samarbetat med GPTW sedan 2014 och genomför årligen Trust Index, som är den mest använda medarbetarundersökningen i världen. Resultatet för B3 har alltid legat högt men har i år förbättrats inom i stort sett alla områden som undersökningen mäter. Särskilt stor är ökningen för frågan ”Jag är stolt över hur B3 bidrar i samhället”, vilket visar på att B3s satsning på CSR och samhällsengagemang har gett ett bra resultat.

– Det som känns särskilt bra är att våra medarbetare känner stolthet över vad vi som bolag bidrar med i samhället. Resultatet ökar för varje år och det gör mig verkligen glad, säger Tommy Sarenbrant, Employer Branding Officer på B3.

För mera information, kontakta gärna:
Tommy Sarenbrant Employer Branding Officer. Tel: 0732-018 009 E-post: tommy.sarenbrant@b3.se Sven Uthorn, VD och koncernchef för B3 Consulting Group AB. Tel: 0708-993 670 E-post: sven.uthorn@b3.se

Nyfiken på hur vi kan hjälpa dig? Kontakta oss gärna!